Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

ürkü pas sebebiyle muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin çıkış kuruluşlabilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapılarında evgin durumlarda içeriden autarı yakınlarında hareket lakırtı konusu olduğu karınin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kavil konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Belirtilen merdivenler genel anlamda strüktürnın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir hadise çabucak bina mideinden basit ve emin kaçışın katkısızlanması karınin konstrüksiyonlırlar. Legal olarak da her binada bulunması zorunludur.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne ulaşmasını kırıcı dargın har yangın contası.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve tabanında tek kanatıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi derunin yaşamsal öneme sahiptir. Araştırmalar yangın temelladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Fiyatı etkileyen taban müessir kapının hınçe peklik seviyesidir. Bu hınçe peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış bapsı yerine çatı karşı aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince muhtevakuruluşsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı elan buna bağlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kadar acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi Yangın Kapısı Fiyatları güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page