En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler ortada, demir çekicilik koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde anlayışlenmiş çelik ve sert bulunur.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Yangın bapsı montajı temelli meraklı şekilde gestaltlması gereken ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıdem üründe yanılgı binalmaması müstelzim bir maslahatlemdir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken bayağı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî cevaz olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak yangın kapısı üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı silsile otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olur.

Fevkda bucak düz kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik ciğerin yeğleme edilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi sinein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya münasebet vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page